Bílá ryba (např. cejn) na bylinkách
17 min.

Ingredience
- 720gramůCejn velký
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
- 2lžičkyKopr čerstvý
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 60mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Vápník
141 mg
Postup přípravy
- 1Rybí řízky (porce o váze asi 180 g) obalíme ve směsi mouky s česnekovou solí, čerstvým koprem a sušenou petrželovou natí.
- 2Polovinu rybích řízků vložíme do poloviny rozpáleného olivového oleje, smažíme do zlatohněda z obou stran přibližně 2 - 3 minuty. Postup opakujeme z druhou půlkou oleje a rybích řízků.
- 3Při podávání zdobíme nakrájeným citronem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.