Bramborová kaše s celerem a majonézou
40 min.

Ingredience
- 500gramůCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 4kusyVejce slepičí
- 50gramůMajolka
- 500gramůBrambory
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme a uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka.
- 2Brambory uvaříme a spolu s celerem je prolisujeme sítem. Přidáme uvařená, na kostičky nakrájená vejce, sůl a pepř.
- 3Kaši podáváme teplou, politou máslem, nebo studenou - tu pokropíme majolkou ochucenou solí, cukrem a citronem.
- 4Studenou kaši podáváme k minutkám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.