Bramborová kaše s jablky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
9 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na čtvrtky, osolíme a zalijeme vroucí vodou. Přidáme oloupaná, na kolečka nakrájená jablka.
  • 2
    Když brambory změknou, vodu slijeme, brambory s jablky rozšťoucháme, zředíme mlékem a kaši vymícháme s polovinou másla. Můžeme ji trochu přisladit.
  • 3
    Při podávání kaši posypeme osmaženou strouhankou a pokropíme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.