Bramborová omeleta zapečená se sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Oloupanou cibuli jemně nakrájíme. Nastrouhané brambory, nakrájenou cibuli, mouku, koriandr a sýr Čedar zalijeme v míse rozšlehanými vajíčky, smícháme. Podle chuti opepříme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej, na něm péčeme bramborovou směs přibližně 15 minut. Pánev se směsí ještě dáme pod středně rozehřátý gril a necháme pod ním, dokud omeleta nemá zlatavou barvu.
  • 3
    Podáváme nakrájené na díly a přelité jopgurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.