Bramborová polévka krémová
35 min.
Ingredience
- 4kusyBrambory
- 1kusCibule
- 1litrVývar drůbeží
- 1decilitrOlej olivový
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,25litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
51 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory a cibuli očistíme, pokrájíme a na rozpáleném olivovém oleji orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme česnek, ochutíme solí a pepřem a rozvaříme.
- 2Poté vše promixujeme a nakonec vmícháme smetanu. Rozdělíme do misek a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.