Bramborová tortilla se zeleninou a ovčím sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
36 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky, hrášek necháme částečně rozmrazit, pórek pokrájíme na tenké plátky, cherry rajčátka rozkrájíme na tenká kolečka, petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme hrášek, brambory, pórek a smažíme asi 10 minut. Přimícháme polovinu rozdrobeného ovčího sýra, opepříme, povrch poklademe plátky rajčátek a posypeme zbylým sýrem. Do hrnku rozklepneme vejce, osolíme, přidáme špetku cayenského pepře, petrželku, minerálku a zalijeme zeleninu v pánvi. Necháme smažit přibližně 10 minut, až vaječná směs ztuhne. Tortillu obrátíme a smažíme dalších 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.