Bramborové placky s cibulí a bylinkami

21 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Z brambor vymačkáme vodu a vložíme do mísy. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku, pažitku, kopr posekáme najemno. K bramborám přidáme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého muškátu, cibuli, bylinky a důkladně promícháme. V pánvi rozehřejeme olej, naběračkou z těsta tvoříme menší placky, které smažíme z obou stran dozlatova.
  • 2
    Placky rozdělíme na talíře, posypeme posekanou jarní cibulkou a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.