Bramborový salát s čerstvou zeleninou
55 min.

Ingredience
- 10kusůBrambory
- 4lžíceOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8lžicOlej olivový
- 1kusČekanka
- 4kusyMrkev kořen
- 1kusSalát hlávkový
- 1hrstPažitka
- 1kusŘedkvička
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
11 g
Cukr
639 mg
Postup přípravy
- 1Omyjeme a ve slupce dáme vařit brambory.
- 2Uvaříme natvrdo vejce. Opereme čekanku se salátem a na kousky nakrájíme. Oškrábeme a na nudličky nakrájíme mrkev, na osminky nakrájíme ředkvičky.
- 3Připravíme si zálivku - do vinného octa přidáme sůl, pepř, přilijeme olivový olej a rozmícháme vidličkou.
- 4Nakrájíme uvařené brambory i se slupkou na osminy, vařená vejce na plátky, přidáme salát, čekanku, ředkvičky a mrkev.
- 5Přidáme pažitku a vše promícháme.
- 6Poté zalijeme salát zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.