Bramborový salát s pečeným masem
20 min.

Ingredience
- 1kilogramBrambory vařené ve slupce
- 750gramůVepřové maso pečené
- 2kusyOkurky nakládané
- 2kusyCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 150gramůMajonéza
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1511 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
127 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
11 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Předem uvařené, oloupané brambory a pečené maso nakrájíme na malé kostičky. Okurky a oloupanou cibuli najemno nasekáme.
- 2Vše smícháme v salátové míse, osolíme, přelijeme majonézou (nebo olejovou zálivkou) a ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.