Bramborový závin s uzeným masem

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
23 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
7 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme si brambory a necháme vychladnout. Oloupeme je a dáme na vál.
  • 2
    Přisypeme na ně mouku a krupici, přidáme sádlo, osolíme a dobře promícháme.
  • 3
    Rozklepneme na těsto vejce a vypracujeme do hladka.
  • 4
    Těsto rozválíme do obdélníkového tvaru, asi 1 cm silné, naklademe na něj na drobno nakrájené uzené maso a svineme.
  • 5
    Upečeme dozlatova v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.