Brambory dušené s cibulí
50 min.

Ingredience
- 750gramůBrambory
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Zapékací mísu silně vymastíme polotuhým máslem (nebo sádlem). Brambory nakrájíme na plátky a cibuli jemně nasekáme.
- 2Do mísy klademe plátky brambor, každou vrstvu osolíme a posypeme cibulí a nasekanou petrželkou.
- 3Nakonec vše zalijeme vývarem, poklademe kousky másla a upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.