Brambory s jehněčí masalou

105 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
788 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
56 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostky pokrájíme jehněčí maso. Ve velké pánvi rozehřejeme rostlinný olej a maso na něm osmahneme. Poté vyndáme z pánve.
  • 2
    Přidáme pokrájené brambory, cibuli, žampiony, česnek a smažíme 4 minuty za občasného míchání.
  • 3
    Přidáme do pánve vodu a kari omáčku, jehněčí maso, osolíme, opepříme a pod pokličkou povaříme cca 1 hodinu.
  • 4
    Přidáme pokrájená rajčata, špenát, přikryjeme a 10 minut povaříme.
  • 5
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.