Brambory s parmezánem
60 min.

Ingredience
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
72 mg
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory na jedné straně seřízneme, aby lépe držely. Potom je rozkrájíme na plátky silné 5 mm. Brambory vložíme do vymazané formy na pečení a ze všech stran je dobře potřeme rozehřátým máslem. Osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu na 220 °C a pečeme 45 minut. Brambory posypeme nastrouhaným parmezánem a dále pečeme doměkka.
- 2Podáváme v zapékací nádobě nebo na míse a posypeme zbývajícím parmezánem. Ozdobíme a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.