Brandy krusta
5 min.
Ingredience
- 30mililitrůDžus jahodový
 - 10mililitrůFernet stock
 - 20mililitrůCitronová šťáva
 - 5gramůCukr krupice
 - 10gramůCitrony
 - 50mililitrůSherry brandy
 
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
550 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do šejkru nasypeme led, necháme minutu chladit, slijeme přebytečnou vodu a nalijeme do šejkru jahodový džus, citronovou šťávu, brandy a fernet. Šejkr uzavřeme a důkladně protřepeme.
 - 2Okraj připravené skleničky navlhčíme plátkem citronu, obrátíme ji dnem vzhůru a ponoříme do krystalového cukru. Po obvodu skleničky vznikne cukrový lem, který vytvoří ledový efekt. Do skleničky nalijeme nápoj ze šejkru, přidáme slámku a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.