Briošky v karamelu s jahodami
9 min.

Ingredience
- 2kusyBriošky máslové
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCukr krupice
- 120gramůJahody zahradní
- 1lžíceCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
994 mg
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Jahody opláchneme a necháme okapat. Briošky nakrájíme na plátky.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cukr krupici a za stálého míchání necháme rozpustit. Když začne hnědnout, vložíme do něj plátky briošky a z obou stran je opečeme dozlatova.
- 3Plátky podáváme obložené jahodami, které jsme posypali moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.