Brodet z mušlí
35 min.
Ingredience
- 3decilitryVíno bílé
 - 4kusyRajčata
 - 1lžíceSůl
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 0,5decilitrOlej olivový
 - 1kilogramMušle slávky
 - 2kusyCitrony
 - 3kusyČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mušle očistíme kartáčem, propereme několikrát v čisté vodě a propláchneme.
 - 2Vložíme je do hrnce s vodou, přidáme sůl, pepř, víno, očištěný česnek, omytá rozkrájená rajčata a olej.
 - 3Vaříme do doby, než se mušle otevřou, přibližně 15-20 minut. Pak mušle vytáhneme z vody a servírujeme s plátky citronu.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Brodet z mušlí
Zajímavé 😉