Broskve plněné ovocným salátem
20 min.
Ingredience
- 2kusyBroskve
 - 100gramůBanány
 - 70gramůTřešně
 - 60gramůHroznové víno
 - 2centilitryCuracao
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Z oloupaných, na kousky nakrájených banánů, vypeckovaných třešní a omytých hroznů připravíme salát a necháme jej vychladit. Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a upravíme na talíře. Důlky po peckách vyplníme ovocným salátem.
 - 2Před podáváním pokapeme salát likérem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.