Broskvové čatní
50 min.
Ingredience
- 200gramůCukr moučkový
 - 100gramůHrozinky
 - 1šálekOcet kvasný lihový
 - 400gramůBroskve
 - 2lžičkyChilli koření mleté
 - 1lžičkaZázvor mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
72 g
Postup přípravy
- 1Omyté broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtky.
 - 2Cukr svaříme v octě, přidáme nakrájené broskve, hrozinky, chilli, zázvor a cukr a necháme octovou směs zvolna bublat.
 - 3Když směs zhoustne na pastu, necháme ji vychladnout a plníme jí sklenice.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.