Bruschetta a bresaola s celerem
13 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
 - 60gramůSýr krémový
 - 5lžicPetržel - nať
 - 1lžíceTymián čerstvý
 - 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
 - 1lžíceOlej olivový extra panenský
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 60gramůBresaola - Sušená hovězí šunka
 - 60gramůOlivy černé
 - 4krajíceChléb celozrnný pšenično-žitný
 - 1stroužekČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z omytého celeru odkrojíme nať a měkkou část, okraje nakrájíme na proužky silné 2 cm.
 - 2Do mixéru vložíme měkkou část celeru, nať, petrželku, sýr, tymián, sůl, pepř, olej a worcesterovou omáčku. Rozmixujeme dohladka.
 - 3Chleba opečeme z obou stran a z jedné potřeme česnekem. Bresaolu nakrájíme na proužky.
 - 4Celerovým krémem potřeme chleby na straně potřené česnekem, posypeme nakrájenými olivami a bresaolou a ozdobíme celerovými proužky.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.