Brynzová pěna
30 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Brynza
 - 20mililitrůZakysaná smetana
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 50gramůCibule
 - 200gramůOkurka salátová
 - 5gramůPaprika mletá sladká
 - 4gramyKmín drcený
 - 30gramůPažitka
 - 5gramůSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brynzu ušleháme s máslem, vmícháme jemně nakrájenou cibuli, kmín, papriku, nasekanou pažitku a sůl. Je-li pěna příliš hustá, zředíme zakysanou smetanou. Na talířky rozprostřeme plátky okurky, na ně navršíme pěnu a ozdobíme kolmo zapíchnutými půlkolečky okurky.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.