Bůčkový salát
30 min.
Ingredience
- 300gramůVepřový bok
 - 300gramůOkurky nakládané
 - 2lžíceHořčice
 - 8kusůRohlíky bílé
 - 100gramůSýr Ementál (Primátor)
 - 25gramůPetržel kudrnka
 - 100gramůSalám jemný
 - 200gramůŘedkvička
 - 40mililitrůVoda pitná
 - 1lžičkaSůl
 - 3špetkyPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
58 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vychladlý upečený bůček nakrájíme spolu se salámem na kostičky, ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurky na proužky. Vše vsypeme do salátové mísy, přilijeme trochu vody, přidáme hořčici, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a povrch salátu poypeme strouhaným sýrem.
 - 2Podáváme s bílým pečivem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.