Carpaccio z lososa
20 min.
Ingredience
- 200gramůLosos - filety
 - 1lžícePesto
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 50gramůRukola
 - 20gramůSýr Parmezán
 - 2lžíceOlej olivový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
220 mg
Cukr
475 mg
Postup přípravy
- 1Maso z filetu dobře očistíme a zbavíme tuku. Rozkrojíme na tenký plát, osolíme a potřeme bazalkovým pestem. Plát zarolujeme, zabalíme do potravinářské folie a do alobalu. Roládu pevně utáhneme a necháme zamrazit.
 - 2Ztuhlou roládu nakrájíme na tenké plátky, které navrstvíme na talíř lehce potřený olivovým olejem, aby se na něj maso nelepilo. Zakápneme olivovým olejem, dochutíme a dozdobíme parmezánem a rukolou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.