Carpaccio z marinovaného hovězího

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
234 mg
Cukr
692 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na mísu. Plátky pokapeme polovinou oleje a citronové šťávy. Necháme asi 15 minut marinovat v chladu.
  • 2
    Potom na plátky masa rozložíme očištěné, na plátky nakrájené hříbky a hoblinky parmezánu. Podle chuti osolíme a opepříme, pokapeme zbylým olejem a citronovou šťávou. Nakonec carpaccio posypeme nasekanou bazalkou.
  • 3
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.