Carpaccio z marinovaného hovězího
20 min.

Ingredience
- 250gramůHovězí svíčková
- 50mililitrůOlej olivový
- 4lžíceCitronová šťáva
- 50gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř bílý
- 1hrstBazalka
- 100gramůHříbky čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
234 mg
Cukr
692 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na mísu. Plátky pokapeme polovinou oleje a citronové šťávy. Necháme asi 15 minut marinovat v chladu.
- 2Potom na plátky masa rozložíme očištěné, na plátky nakrájené hříbky a hoblinky parmezánu. Podle chuti osolíme a opepříme, pokapeme zbylým olejem a citronovou šťávou. Nakonec carpaccio posypeme nasekanou bazalkou.
- 3Podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.