Casarecce s čekankou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
36 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odstraníme vnější listy čekanky, zbytek opláchneme a nakrájíme na proužky. Oloupeme cibuli, nasekáme na malé kousky. Slaninu krájíme na menší kostky.
  • 2
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny na skus dle návodu na obalu.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo, opečeme na něm slaninu, přidáme podusit cibuli a nakonec čekanku. Vše dusíme za stálého míchání asi 2 minuty. Dle chutí osolíme a opepříme.
  • 4
    Slijeme těstoviny přes síto, necháme okapat a dáme na mísu. Přimícháme čekankovou směs a poté předem rozšlehané žloutky. Vše důkladně promícháme, podle potřeby dochutíme a hned podáváme na vyhřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.