Cejn pečený s rajčaty

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1726 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
181 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce cejna osolíme. Do zapékací mísy nasypeme nasekanou petrželku, urovnáme na ní porce ryby a navrch položíme omytá, na plátky nakrájená a osolená rajčata. Vše zalijeme olejem.
  • 2
    Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut. Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.
  • 3
    Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.