Cejn pečený s rajčaty
50 min.

Ingredience
- 600gramůCejn velký
- 3lžícePetržel - nať
- 4kusyRajčata
- 700mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1726 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
181 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce cejna osolíme. Do zapékací mísy nasypeme nasekanou petrželku, urovnáme na ní porce ryby a navrch položíme omytá, na plátky nakrájená a osolená rajčata. Vše zalijeme olejem.
- 2Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut. Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.
- 3Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.