Celerový mozeček s vločkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky namočíme do mléka (nebo do vody) a necháme je 2 hodiny bobtnat.
  • 2
    Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nahrubo nastrouhaný celer a krátce jej opečeme. Přimícháme vločky, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec vmícháme vejce a za stálého mícháni je necháme ztuhnout.
  • 3
    Před podáváním posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.