Celozrnný chléb s hříbky

205 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky očistíme, nakrájíme na malé kousky, na lžičce másla lehce orestujeme na pánvi, zalijeme horkou vodou, scedíme a necháme okapat (slitou vodu ponecháme do těsta).
  • 2
    V míse smícháme mouku, nasekanou petržel, cukr, sůl a sušené droždí. Zalijeme olejem a vodou z hříbků, přidáme hříbky, promícháme.
  • 3
    Přendáme do nádoby domácí pekárny, program nastavíme na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.