Černá chlebová polévka s klobásou
30 min.

Ingredience
- 100gramůKlobása Dunajská
- 250gramůChléb konzumní
- 1litrHovězí vývar základní
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
35 mg
Cukr
21 mg
Postup přípravy
- 1Chléb nalámeme na malé kousky a necháme mírně rozvařit v hovězím vývaru.
- 2Osolíme, okořeníme mletým pepřem a muškátovým květem.
- 3Klobásu nakrájíme na kolečka, osmažíme a vkládáme do talířů.
- 4Přelijeme polévkou a posypeme strouhaným chlebem, který nejprve osmažíme na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.