Černý kořen vařený s máslem a sýrem
30 min.

Ingredience
- 500gramůČerný kořen
- 1litrHovězí vývar základní
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový květ
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
489 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vlijeme vývar a přivedeme k varu. Vložíme očištěný, na 2cm dlouhé kousky nakrájený černý kořen, přidáme koření, cukr a uvaříme doměkka. Uvařený kořen vyjmeme cedníkem a necháme okapat. Na talířích přelijeme každou porci rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.