Čerstvé hrušky plněné nivou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku svaříme vodu s cukrem, hřebíčkem a citronovou šťávou. Hrušky oloupeme, rozkrojíme, vyjmeme jádřince a vložíme do svařené vody a chvíli vaříme. Dbáme, aby se hrušky nerozvařily. Poté je necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Připravíme si krém. Změklé máslo našleháme, vmícháme nastrouhanou nivu a jemně nakrájenou pažitku.
  • 3
    Prostředek hrušek, z něhož jsme vykrojili jádřince, plníme krémem a zdobíme půlkou vlašského ořechu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.