Červené zelí s ananasem
30 min.

Ingredience
- 1kusZelí hlávkové červené
- 1kusAnanas
- 2lžičkyMarmeláda ostružinová
- 2decilitryVíno červené
- 5decilitrůVývar zeleninový
- 1gramHřebíček
- 1špetkaPepř bílý
- 1špetkaSůl
- 1kusJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Nejprve nakrájíme zelí, to vložíme do hrnce s vodou a dáme vařit.
- 2Za občasného míchání vaříme zhruba 2 minuty. Přidáme sůl, hřebíček, pepř a na zelí nalijeme víno a vývar. Vaříme přibližně 15 minut.
- 3Mezitím nakrájíme ananas a nastrouháme jablka, promícháme s marmeládou a přimícháme k zelí.
- 4Když jablko změkne, vypneme a můžeme podávat jako přílohu k jakémukoliv masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.