Česneková zelenina

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
12 g
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní zeleninu vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 2 minuty.
  • 2
    Scedíme a vychladíme v ledové vodě.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme drcený česnek a smažíme, jen než zezlátne. Přidáme jarní zeleninu, prohazujeme ji 2 minuty, aby se v česnekovém oleji stejnoměrně upravila, až je dobře prohřátá.
  • 4
    Osolíme a podáváme teplé nebo studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.