Čevapčiči z kapusty

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Vychladlou kapustu jemně nasekáme nebo umeleme a v míse promícháme s vejci, nadrobno nasekaným česnekem, pepřem a trochou strouhanky.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme malé šišky a zprudka je opékáme na pánvi na oleji.
  • 4
    Hotové čevapčiči posypeme syrovou, na kroužky nakrájenou cibulí.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.