Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem
15 min.

Ingredience
- 3lžičkyMáslo čerstvé
- 2lžičkyHořčice Bornier - hrubozrnná
- 1kusOkurka salátová
- 45gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4plátkyProsciutto sušené
- 4plátkyChléb toastový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve utřeme v misce máslo s hořčicí.
- 2Mezitím v topinkovači nebo troubě upečeme tousty z toustového chleba. Topinky potřeme hořčicovým máslem a na každou dáme plátky prosciutta a kolečka salátové okurky.
- 3Chlebíčky ozdobíme hoblinkami parmezánu. Opepříme a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.