Chlebovka po moravsku
30 min.

Ingredience
- 1špetkaSkořice mletá
- 1lžičkaSůl
- 200gramůChléb konzumní
- 1litrMléko - podmáslí
- 1šálekMléko polotučné
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
36 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Rozmícháme v mléce polévkovou lžíci mouky a přilijeme do podmáslí. Vaříme za stálého míchání.
- 2Dle chuti přidáme krupicový cukr, sůl, skořici a na kostičky nakrájený chléb, který nejdříve nasucho opečeme.
- 3Necháme chvíli povařit a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.