Chlebový nářez
25 min.

Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCibulka jarní
- 3lžíceSýr krémový
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaKřen
- 100gramůPstruh uzený
- 50gramůHovězí uzený jazyk
- 1kusChléb Knaeckebrot
- 100gramůSalám Turistický trvanlivý
- 0,5kusPaprika červená
- 0,5kusPaprika žlutá
- 0,5kusPaprika zelená
- 0,5hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z chleba nakrájíme 24 krajíců, rozložíme na pracovní desku. 16 krajíců namažeme máslem.
- 2Očištěnou cibuli pokrájíme a spolu s plátky uzeného masa rozložíme na osm kousků chleba. Poté na ně přidáme rozkrájenou cibuli.
- 3Papriky očistíme, rozpůlíme, zbavíme jader a krájíme na proužky, salám na kostičky a spolu s proužky paprik rozložíme na zbylé namazané plátky chleba.
- 4Sýr smícháme se smetanou a křenem. Touto směsí namažeme zbylé kousky chleba. Plátky filetů nakrájíme na kousky, položíme na sýrovou pomazánku a ozdobíme snítkem petržele.
- 5Chleby rozložíme na tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.