Chlebový nářez

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 30gramůMáslo čerstvé
    • 100gramůCibulka jarní
    • 3lžíceSýr krémový
    • 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
    • 1lžičkaKřen
    • 100gramůPstruh uzený
    • 50gramůHovězí uzený jazyk
    • 1kusChléb Knaeckebrot
    • 100gramůSalám Turistický trvanlivý
    • 0,5kusPaprika červená
    • 0,5kusPaprika žlutá
    • 0,5kusPaprika zelená
    • 0,5hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z chleba nakrájíme 24 krajíců, rozložíme na pracovní desku. 16 krajíců namažeme máslem.
  • 2
    Očištěnou cibuli pokrájíme a spolu s plátky uzeného masa rozložíme na osm kousků chleba. Poté na ně přidáme rozkrájenou cibuli.
  • 3
    Papriky očistíme, rozpůlíme, zbavíme jader a krájíme na proužky, salám na kostičky a spolu s proužky paprik rozložíme na zbylé namazané plátky chleba.
  • 4
    Sýr smícháme se smetanou a křenem. Touto směsí namažeme zbylé kousky chleba. Plátky filetů nakrájíme na kousky, položíme na sýrovou pomazánku a ozdobíme snítkem petržele.
  • 5
    Chleby rozložíme na tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.