Chřestová omeleta

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě - nejdříve uvaříme tužší části, potom přidáme chřestové hlavičky.
  • 2
    Okapaný chřest vložíme na zpěněnou cibuli, osolíme, opepříme a mírně osmahneme. Zalijeme rozšlehanými vejci, posypeme nastrouhaným sýrem a necháme srazit.
  • 3
    Ihned podáváme. Hotový pokrm sypeme sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.