Cibulové maso
40 min.
Ingredience
- 400gramůCibule
- 400gramůHovězí maso mleté
- 2decilitryHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a krátce opečeme.
- 2Maso poprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a pod pokličkou na mírném ohni dusíme do měkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.