Cibulový chléb s petrželí
206 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
 - 5gramůSůl
 - 25gramůChlebový kvásek
 - 80gramůPetržel nať sušená
 - 1decilitrOlej olivový
 - 20mililitrůMed včelí
 - 400gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
 - 250gramůMouka pšeničná celozrnná
 - 70gramůCibule sušená
 - 10gramůVita káva
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou a celozrnnou mouku,sůl, sušenou cibuli, petržel a kávovinovou směs např. Ricore. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.