Citronové krevety s česnekem a pepřem

11 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
635 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z citronu ostrouháme kůru a odložíme stranou. V rozehřáté panvi s olejem osmažíme nasekané chilli papričky, česnek, přidáme krevety a necháme 4 minuty smažit za občasného míchání.
  • 2
    Přidáme šťávu z půlky citronu, citronovou kůru, nasekanou petržel, promícháme, osolíme a pořádně opepříme.
  • 3
    Podáváme pokapané zbylou citronovou šťávou s opečenými plátky ciabatty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 3. 2016
Citronové krevety s česnekem a pepřem
skvělé
mikes
čt 8. 10. 2015
Uživatel uvařil tento recept
Velmi dobré, možná více ostřejší :-)