Čokoládová buchta s kandovaným ovocem
100 min.
Ingredience
- 150mililitrůMléko polotučné
 - 50gramůMáslo čerstvé
 - 1kusBrambory
 - 200mililitrůVoda pitná
 - 75gramůCukr krupice
 - 1kusVejce slepičí
 - 1špetkaSůl
 - 430gramůMouka polohrubá
 - 1,5lžičkyDroždí sušené
 - 50gramůČokoláda 70% kakao
 - 50gramůKandované ovoce
 - 0,5lžičkaTresť vanilková
 
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Bramboru si klasicky uvaříme a poté ji najemno nastrouháme. Vlažné mléko, rozpuštěné máslo, nastrouhanou bramboru, cukr, vejce, sůl, tresť, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme ovoce a na kousky nalámanou čokoládu a necháme program pokračovat.
 - 2Po upečení buchtu vyklopíme, necháme vychladnout a můžeme podávat.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.