Ďábelské fazole
20 min.
Ingredience
- 200gramůAnglická slanina
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 1kusCibule
- 3lžíceOlej rostlinný
- 4lžíceKečup
- 4lžíceLečo sterilované
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaChilli koření mleté
- 4krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
29 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na oleji v pánvi nebo v kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Vmícháme lečo, kečup a konzervované fazole. (Můžeme použít i předem vařené fazole.)
- 2Podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a špetku chilli koření.
- 3Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 29. 3. 2017
Ďábelské fazole
Opravdu výborné 😉