Ďábelské kotlety
60 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové kotlety
 - 1špetkaSůl
 - 2kusyVejce slepičí
 - 2lžíceHořčice
 - 3lžíceKečup
 - 100gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 250mililitrůZakysaná smetana
 - 1lžíceTuk
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 50mililitrůOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
190 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky rozklepneme dvě vejce, přidáme kečup, hořčici a vše smícháme.
 - 2Naklepané kotlety naložíme do marinády a necháme uležet do druhého dne.
 - 3Naložené kotlety prudce orestujeme na pánvi na oleji a pak přeložíme do tukem vymazaného pekáčku.
 - 4Na každou kotletu dáme lžíci zakysané smetany, posypeme sýrem a půl hodiny zapékáme v troubě.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.