Debrecínské klobásy s bramborami

50 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1072 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
90 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na tenké proužky a na pánvi opečeme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a orestujeme dozlatova. Odstavíme, posypeme paprikou, přilijeme trochu vody, přidáme celé klobásy a zakryté asi 8min podusíme.
  • 2
    Poté klobásy vyjmeme, nakrájíme na tlusté plátky, vrátíme do pánve a necháme trochu odpařit šťávu.
  • 3
    Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky stejné velikosti jako klobásy a zprudka osmažíme ve větším množství tuku. Necháme okapat, ochutíme solí, posypeme petrželkou, přimícháme ke klobásám a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.