Domácí bezlepkový chléb
125 min.
Ingredience
- 400mililitrůVoda pitná
 - 1lžíceOlej slunečnicový
 - 1lžičkaOcet vinný
 - 1kusBrambory
 - 1lžičkaSůl
 - 0,5lžičkaKmín drcený
 - 2lžičkyDroždí sušené
 - 320gramůMouka bezlepková
 
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
904 mg
Cukr
16 mg
Postup přípravy
- 1Bramboru si klasicky uvaříme ve vodě a poté ji najemno nastrouháme. Do domácí pekárny dáme 240 ml vody, olej, ocet, nastrouhanou uvařenou bramboru, sůl, kmín, mouku a droždí a zapneme Základní program.
 - 2Po upečení necháme chléb vychladnout a poté podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 17. 4. 2018
Domácí bezlepkový chléb
Dobrý den, někdo došlo k překlepu. Ve výčtu ingrediencí uvádíte 400 ml vody, v postupu přípravy těsta je však uvedeno  240 ml vody. Co je tedy správně? Odpověď je pro mě důležitá, děkuji za ni. Eva.