Domácí pařížský salát
20 min.

Ingredience
- 375gramůHroznové víno
- 175gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůSýr Čedar
- 250gramůKuřecí maso vařené
- 150gramůMajonéza
- 50gramůOlej olivový
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme hroznové víno, rozpůlíme hrozny a odstraníme jadérka. Žampiony nakrájíme na plátky, sýr na hrubé kostičky. Všechny tři přísady vložíme do mísy a promícháme. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy, opět promícháme. Na závěr do salátu vmícháme majonézu a olivový olej, zamícháme, posypeme čerstvou petrželkou. Můžeme ihned podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.