Domácí potahovací hmota na dort
20 min.
Ingredience
- 100gramůMléko sušené polotučné
 - 100gramůCukr moučkový
 - 1lžíceVoda pitná
 - 0,25lžičkaTresť mandlová
 - 0,5lžičkaPotravinářská barva
 
Počet porcí:
1Postup přípravy
- 1Sušené mléko a moučkový cukr smícháme.
 - 2Přidáme pár kapek mandlového aroma a postupně přiléváme po kapkách vodu. Těsto zpracováváme do hladké nelepivé hmoty. Pokud se těsto nespojuje, můřeme přidat jeden čerstvý bílek.
 - 3V případě, že je hmota moc řídká, můžeme znovu přidat trochu sušeného mléko a cukru. Zpracovanou hmotu obarvíme potravinářským barvivem.
 - 4Před použitím rozválíme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.