Domácí potahovací hmota na dort
20 min.

Ingredience
- 100gramůMléko sušené polotučné
- 100gramůCukr moučkový
- 1lžíceVoda pitná
- 0,25lžičkaTresť mandlová
- 0,5lžičkaPotravinářská barva
Počet porcí:
1Postup přípravy
- 1Sušené mléko a moučkový cukr smícháme.
- 2Přidáme pár kapek mandlového aroma a postupně přiléváme po kapkách vodu. Těsto zpracováváme do hladké nelepivé hmoty. Pokud se těsto nespojuje, můřeme přidat jeden čerstvý bílek.
- 3V případě, že je hmota moc řídká, můžeme znovu přidat trochu sušeného mléko a cukru. Zpracovanou hmotu obarvíme potravinářským barvivem.
- 4Před použitím rozválíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.