Domácí vlašáček
25 min.
Ingredience
- 300gramůSalám Gothajský
 - 250gramůOkurky nakládané
 - 1kusCibule červená
 - 80gramůHrášek
 - 250gramůMajolka
 - 1lžíceHořčice plnotučná
 - 0,25lžičkaSůl
 - 2špetkyPepř černý mletý
 
- Na kaši
- 250mililitrůMléko polotučné
 - 2lžíceMouka polohrubá
 
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
884 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
83 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V mléce rozšlehaáme mouku a uvaříme kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout. Salám na hrubo nastrouháme, okurky a cibuli nakrájíme najemno, hrášek přecedíme a necháme okapat. Kaši zředíme majolkou, přidáme salám, cibuli, okurky, hrášek, hořčici, sůl, pepř a necháme v chladničce přes noc rozležet.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.