Drůbeží játra na cibulce (minutka)
40 min.

Ingredience
- 200gramůCibule
- 1000gramůJátra drůbeží
- 150gramůTuk
- 2gramyKmín celý
- 2gramyPepř černý mletý
- 20gramůSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
414 mg
Cukr
853 mg
Postup přípravy
- 1Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a poté je nakrájíme na větší kousky.
- 2Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme játra, okmínujeme je a opepříme. Maso opečeme a krátce pod poklicí podusíme.
- 3Nakonec udušená játra mírně osolíme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.