Drůbeží jitrničky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
904 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
58 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso, slaninu a játra umeleme na strojku, houby nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Vložíme do misky, přidáme sůl, pepř, špetku muškátového oříšku a koňak. Promícháme a vypracujeme těsto.
  • 3
    Z těsta vytvarujeme šišky ve tvaru jitrniček, obalíme je ve strouhance a usmažíme na másle.
  • 4
    Podáváme s opečeným bramborem a tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.